Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

BreakoutKép
Egy szétrombolt francia város. Német és angol csapatok mérik össze erejüket. Általában SD és CTF módban játszott map.
  

BrecourtKép
Egy nagy francia, dombos vidék, sok bokorral, fával és tehén tetemmel. Német és amerikai csapatok vívják meg főképp távolsági harcukat. Ez a map főképp a csapatmunkára összpontosít.

 

 

BurgundyKép
Francia városrész sok fallal és házzal tarkítva. Német és amerikai csapatok harcolnak. Nagyrészt közélharcból áll a harc ezen a mapon, de egy profi mesterlövész a kör elején erősen meghatározhatja a kör eredményét. SD és HQ módban a legjátszottabb.

 

 

CarentanKép
Francia kisváros sok emeletes házzal. A német és amerikai csapatok harcát nehezítik a pályán elhelyezett MG42 tipusú fegyverek és az ablakok. Az első epizódtól fogva kedvelt SD map.

 

 

DecoyKép
Éjszakai sivatagi map Egyiptomban. A német és brit katonáknál fontos a jó hallás és látás mivel a sivatagban vályt járatokból bármikor lecsaphat ránk az ellenség. CTF és HQ módban kedvelt.

 

 

DowntownKép
Havas, orosz pálya. középen egy nagy emlékmű amit falak vesznek körbe. A map széleinél két nagy ház néz egymással szembe amiből az egyik nagyrészt le van rombolva. Német és orosz csapatok mérik össze erejüket.

 

 

FarmhouseKép
Házakkal, istálókkal, sövénnyel tarkított pálya ahol német és amerikai csapatok harcolnak. Egy jó mesterlövész ezen a pályán döntő lövéseket oszthat le.

 

 

 

HarborKép
Az előző rész legkedveltebb orosz mapja sajnos már elveszítette népszerűségét. A mapon található dobozok és hordók kiváló fedezéket biztosítanak a német és orosz csapatok számára. CTF és SD módban kedvelt.

 

 

LeningradKép
Nem túl nagy területű orosz lakótelep. Német és orosz csapatok harcolnak itt főképp SD, CTF és HQ módban.

 

 

 

 

MatmataKép
Német és angol csapatok harcolnak ezen a házakkal és sikátorokkal teli sivatagos mapon. Kedvelt SD és CTF map.

 

 

 

 

RailyardKép
Több helyrél támadható és védhető havas, orosz map. A német és orosz csapatok ölhetik egymást ablakokból, tankok, dobozok mögül. Nagyszerű csapatjátékra összpontosító map.

 

 

RhineKép
Vízközeli német város amin rengeteg ház és kerítés található. Német és amerikai csapatok ölik egymást főképp SD és CTF módban.

 

 

 

ToujaneKép
Túnéziai sivatagi város melynek a közepén egy bolt található. Német és angol csapatok mérik össze erejüket. Talán az legnépszerűbb map ebben az epizódban. Főképp SD és CTF játékmódokban játszott.


TrainstationKép
Német, amerikai pálya. Szinte az egész pálya házakból, romokból és ebből következtetve sok-sok ablakból áll. A katonáknak figyelmeseknek kell lenniük, mert az ellenség bárhonnan előbukkanhat. Játékstílustól függően lehet akár közel vagy távolharci pálya.